Koulutukset

Kaikista koulutuksista antaa lisätietoja myös TPH:n koulutusvastaava
Milla Kastu koulutusvastaava.tph(at)gmail.com, puh. 044-0212791

Ajo-ohje kentälle

HUOMAA LÄMPÖRAJA! Helleraja tottelevaisuuskoulutuksissa on 23 astetta. Pakkasraja on tottelevaisuuskoulutuksissa -10 astetta. Treenit on peruttu, jos lämpötila on tämän verran tuntia ennen treenien alkua.

Lämpötila nyt:

Raisio: 12.2C
Paimio: 12.7C


Tottelevaisuuskoulutukset

 TOTTELEVAISUUSKOULUTUKSET TALVITAUOLLA! Alkavat uudestaan säiden salliessa maaliskuu 2020.
Tottelevaisuuskoulutusta järjestetään kentällä torstaisin klo 19. Koulutuksessa koirat jaetaan ohjaajineen pienempiin ryhmiin. Kaikki koirakot harjoittelevat kentällä yhtäaikaa ja tämä mahdollistaakin lisäksi häiriön alaisena treenaamisen. Tottelevaisuuskoulututukset sopivat sekä kisatavoitteiden, että arkisten taitojen harjoittelemiseen. Koulutuspäivien teemat löydät tottiskalenterista. Koulutuksien jälkeen pidetään kopilla kahvihetki, jossa voidaan keskustella lisää koiran kouluttamiseen liittyvistä asioista. Koulutukseen ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan on avoin kaikille jäsenille.

Kisaavien tottelevaisuus-ryhmä  harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-20.00. Ryhmässä treenataan tavoitteellisemmin kokeita varten ja usein yksi koira kerrallaan. Kisatottis pyörii tällä hetkellä omavaraisesti, eli varsinaista kouluttajaa ei ole paikalla vaan jäsenet auttavat toinen toisiaan tarvittaessa. Ryhmään pääsee kun perustaidot jo osataan (koira on suorittanut BH:n), on kisatavoitteita ja aktiivisesti treenaa myös jotain maastolajia.

Lisätietoja: Milla Kastu koulutusvastaava.tph(at)gmail.com, puh. 044-0212791

TOKO koulutukset

Kevätkaudella tokotreenit pidetään tiistaisin klo 18-20. Lähtökohtaisesti edetään treenirinki ajatuksella ja kukin saa itse päättää mitä haluaa tehdä milläkin kerralla. Toko pyörii tällä hetkellä omavaraisesti, eli varsinaista kouluttajaa ei ole paikalla vaan jäsenet auttavat toinen toisiaan tarvittaessa.

Liity Tph:n toko- ryhmään Facebookissa, jossa voit ilmoittautua niille treenikerroille, kun itsellesi sopii. Tai jos et ole Facebookissa, laita sähköpostia: korpianu(at)gmail.com. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tokosta kiinnostuneet.

Jälkikoulutukset
Jälkitreenejä on koulutuskaudella kerran viikossa. Treeniajankohta ja kokoontumispaikka vaihtelee ja niistä ilmoitetaan aina erikseen TPH:n foorumilla. Sitä kautta pääsee myös ilmoittautumaan mukaan treeneihin. Jälkitreenit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Kysy lisää kouluttajilta tai seuraa TPH:n foorumia.
Yhteyshenkilö: Pauliina Auramo,  pauliina.auramo(at)hotmail.com.

Hakukoulutukset
Lisätietoa ja mahdollisia vapautuvia hakuryhmäpaikkoja voi kysellä hakuryhmien yhteyshenkilöltä: Mira Tuomisto, milototu(at)gmail.com

Pelastuskoiraryhmän koulutukset
Lisätietoja: Pelastuskoiratoiminnasta vastaava Lisa Hyrkäs: lispet82(at)gmail.com

Yleitä tietoa pelastuskoiraryhmän toiminnasta tph:n pelastuskoirasivulta.


HUOM! Koulutus on yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaa palvelua, joten muista maksaa jäsenmaksusi. Voit kuitenkin käydä tutustumassa koulutukseen kerran ennen jäsenmaksun maksamista. Hakuryhmien ja pelastuskoiraryhmien osalta otathan ensin yhteyttä lajivastaavaan.

HUOM!​ Koe- ja muina tapahtumapäivinä ei pidetä yhdistyksen treenejä, vaan ensisijaisesti pyritään talkoilemaan

näissä tapahtumissa .